Logo

Brunsviger 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej
2 1/2 dl håndvarmt vand
50 g gær
1 æg
lidt salt
ca 400 g hvedemel
100 g smeltet margarine
 
Snask:
300 g margarine
300 g brun farin
1 dl mælk eller fløde
 
Bland det hele sammen dejen skal være ret lind, skal hæve min 1/2 time.
Snasken koges sammen i en gryde rør til den bliver jævn.
Dejen kommes i en bradepande, kom den varme snask på, sæt den til at
hæve igen 1/2 time.
Bages ved 190ºC i ca 20 min.
 
Tips: Dejen er også god til Boller eller franskbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bismarck-eg eller kongestammeBismarck-eg eller kongestamme er en roulade, der skal ligne en egestamme. Kagen indeholder...
• Madagascarbrød, nyt og spændende brødTilberedningstid: ½ time. Hævetid, i alt: 1½ time Bagetid: 40-45 min. Kan fryses, men det...
• Brydebrød med honningAt spise brød til maden er en god vane. Byd på dette saftige brydebrød, som indeholder...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os