Logo

Brunsvirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
3 ½ dl lunkent vand
½ dl sukker
1 tsk salt
1 æg
ca. 550 g hvedemel
100 g smeltet margarine
 
Remonce:
400 g farin
250 g margarine
ca. ½ dl piskefløde
Koges og piskes sammen men ikke for længe.
 
Alm. gærdej, dog skal margarinen æltes i til sidst.
Dejen skal være lidt tør inden margarinen røres i.
Hæver ca. til dobbelt størrelse, slås ned i bradepanden, hæver igen ca.
15 min.
Prik blødt med fingrene i dejen og hæld remoncen på (den må ikke være
for varm).
Lad den stå i 5 min. inden den sættes i ovnen.
Bages ved 200ºC i ca. 12-15 min.
 
Tips: Man kan også bruge opskriften til at lave hvide boller, undlad blot
remoncen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her