Logo

Brunt krydderbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 brød

3 dl honning
1 1/2 dl rørsukker
4 dl mælk
2 1/2 spsk stødt anis
1/2 dl kanel
1 strøget spsk stødt ingefær
1/2 spsk revet appelsinskal
1 tsk salt
6 1/2 dl hvedemel
1 dl rugsigtemel
1 1/2 spsk natron

Forvarm ovnen til 175°. Lavet opkog af honning, rørsukker, mælk, anis, kanel, ingefær, appelsinskal og salt. Køl det af. Bland hvedemel og natron og rør det i krydderbladningen til en jævn, let dej. Hæld dejen i 2 smurte, aflange brødforme (1 1/2 liter). Sæt dem i ovnen og skru ned til 150°. Bag brødene 1 time og 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Godte med Bailey-fløde En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SmørdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havreboller med squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os