Logo

Burgerboller Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burgerboller Glutenfri

 #

450 g hvid glutenfri mel
150 g majsmel
1 ½ spsk fiber husk
2 æg
4 dl sojamælk
½ dl vand
50 g gær
60 g smeltet mælkefri margarine eller olie
½ tsk salt
6 tsk sukker
*
Glutenfri mel og Fiber Husk blandes.

De øvrige ingredienser blandes i, som til alm. boller. Dejen forhæver.
Derefter formes bollerne inden i en hånd.

En god ide med olie på hænderne eller kirurghandsker.

Bollerne skal være store og ikke for høje. Ca. 8 stk

Bollerne hæver til passende størrelse.
Pensles med æg og drys ses med sesamfrø.
Bollerne bager i ca. 15 minutter ved. 225ºC, til de er gyldne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her