Logo

Butterdejssnitter - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Butterdejssnitter - Marie's

Godt tilbehør til mange både varme og kolde forretter. Tilbered butterdejen eller optø butterdejspladerne.

Ca. 15-20 stk

1 portion butterdej (se opskrift) eller 1 pakke frossen butterdej

 

Rul dejen ud til en 1 cm tyk plade.

Lad den hvile koldt i 15 minutter.

Skær dejen i 4 cm brede snitter, som sættes tæt sammen på en usmurt bageplade eller bagepapir lagt på bagepladen.

Pensl med lidt sammenpisket æg på oversiden, men pas på det ikke løber ned ad siderne, så hæver dejen ikke let og bladet.

Bag snitterne ved 225°C i 15-20 minutter,

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaseret ferskenkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skønne rugboller med chokoladeDe koldhævede boller er grove, men alt andet end kedelige. Smagen minder om en god...
• Hannahs gulerodskage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os