Logo

Cappuccinomuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rækker til 5-6 store muffins eller ca. 8 mindre.

 

200 g hvedemel 
2 tsk bagepulver
6 spsk sukker
8 spsk cappuccinopulver
2 dl mælk
1 æg sammenpisket
30 g smeltet smør
 
Glasur:
2 dl flormelis
3-5 spsk stærk varm kaffe
 
Bland hvedemel, bagepulver, sukker og kaffepulver i en skål.
Smelt smørret og lad det køle lidt. Rør æg, mælk og smør i melblandingen med en røreske, til dejen netop er blandet, men rør ikke for længe, så bliver kagerne tunge.
Fordel dejen i godt smurte muffinforme, der fyldes ¾ op.
Hvis der bruges papirforme, lægges to forme inden i hinanden; så splatter formen ikke ud under bagningen.
Bag kagerne ved 190ºC i 20-25 minutter.
Lad kagerne køle lidt af, inden de glaseres med kaffeglasur.
 

Tips: I stedet for kaffepulver kan tilsættes 1 ½ dl friske eller frosne bær (blåbær, hindbær eller solbær), 75 g hakket, mørk chokolade eller 1 stor pære i små tern. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her