Logo

Caribisk bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 dl hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk stødt allehånde
1 tsk stødt ingefær (eller fintrevet)
¼ tsk salt
2,5 dl sirup
2,5 dl mælk
1,25 dl smeltet smør
1,25 dl rørsukker
1 æg

Ovnfadet smøres, bagepapir på, smøres.
Hvedemel, bagepulver, ingefær og salt blandes. Sirup og mælk blandes.
I en stor skål hældes det smeltede smør, sukkeret piskes i til det skummer, derefter piskes ægget i. ⅓ af melblandingen røres i, derefter halvdelen af mælk/sirupblandingen, ⅓ melblanding, sirupblanding igen, resten af melblandingen.
Dejen hældes i ovnfad/bradepande og bages ca 65 min. ved 165°C.
Stik i dejen om den er færdig. Afkøles lidt og stænkes med rom.
Serveres til banandessert.

Tips: dobbelt portion = 1 bradepande
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?