Logo

Caribisk bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk stødt allehånde
1 tsk stødt ingefær (eller fintrevet)
1/4 tsk salt
2,5 dl sirup
2,5 dl mælk
1,25 dl smeltet smør
1,25 dl rørsukker
1 æg

Ovnfadet smøres, bagepapir på, smøres.
Hvedemel, bagepulver, ingefær og salt blandes. Sirup og mælk blandes.
I en stor skål hældes det smeltede smør, sukkeret piskes i til det skummer, derefter piskes ægget i. 1/3 af melblandingen røres i, derefter halvdelen af mælk/sirupblandingen, 1/3 melblanding, sirupblanding igen, resten af melblandingen.
Dejen hældes i ovnfad/bradepande og bages ca 65 min. ved 165°C.
Stik i dejen om den er færdig. Afkøles lidt og stænkes med rom.
Serveres til banandessert.

Tips: dobbelt portion = 1 bradepande
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RugkiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Godt, langtidshævet brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørbagte morgenhornDisse skønne, smørbagte morgenhorn skal forberedes i god tid. Til gengæld skal de blot...
• RisbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os