Logo

Charlottekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hvedemel
150 g smør
450 g sukker
6 æggeblommer
3 3/4 dl mælk
6 tsk bagepulver
Fyld:
200 g smør
375 g farin
150 g kokosmel
6 spsk fløde el. mælk

Alt smeltes sammen i en gryde
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med sukkeret.
Æggeblommerne tilsættes én ad gangen.
Bagepulveret sigtes sammen med melet og alle ingredienserne blandes sammen, hældes i en smurt og melet bradepande ca 30x40 cm og bages på ovnens midterste rille i ca 25 min ved 175°C.
Når kagen er bagt, fordeles det smeltede fyld på kagen, sættes i ovnen igen og bager ca 15 min ved 175°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MadbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bryllupskage med abrikosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MikkelmuskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælksfromage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os