Logo

Chocolate Mousse Cake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g mørk chokolade (70%)
150 g usaltet smør
6 æg
50 g sukker
 
Smelt chokoladen i et vandbad og tilsæt smøret. Del æggene i blommer og hvider.
Pisk sukkeret med blommerne, og tilsæt derefter chokoladeblandingen. Pisk hviderne i en HELT ren skål (for at få dem så stive som muligt). Vend dem forsigtigt i blandingen.
Smør en ca 24 cm springform med fedtstof og hæld blandingen i.
Bages i ovnen ved 180ºC i ca 20 min.
Kagen skal begynde at sprække på toppen før den tages ud.
Lad den stå i 10 min. og køle af.
Den vil falde sammen, og det er meningen!
Serveres med friske bær og en god vaniljeis.
 
Tips: Hvis kagen spises lun er den at foretrække at spise med is. Kan spises kold uden noget, hvis man er til den lidt mørke chokoladesmag.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?