Logo

Chok/makron muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
300 g sukker
125 g hvedemel
125 g knuste makroner
125 g smeltet margarine
1/4-1/2 plade hakket mørk chokolade    
 
Æg og sukker piskes luftig. tilsæt hvedemel og makroner.
Margarinen smeltes og kommes i.
Tilsæt til sidst chokolade stykkerne.
Bages i ovnen i 15-30 min. ved 190°C.
Tips: Det er bedst at bruge silikone muffinform, da de ellers kan hænge
fast!
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IngefærkræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med tun og ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kammerjunkere med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os