Logo

Kanelsnegle med svesker og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
2 dl skummetmælk
2 tsk sukker
75 g Cheasy A-38
1 helt æg
1 æggehvide
1 tsk finkværnet havsalt
500-600 g hvedemel
Fyld:
1 stort syrligt æble - revet eller skåret i små tern
2 spsk rørsukker
8 svesker skåret i fine strimler
1 spsk kanel
korn fra 1 stang vanilje
 
Rør gæren ud i den lune mælk.
Tilsæt sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg.
Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde
over i 25 minutter.
Slå dejen ned og rul den ud på en melet bordplade.
Bland fyldet og smør det ud, så den øverste trediedel af dejen er fri.
Rul dejen således, at der begyndes i den ende, hvor der er fyld.
Skær snegle i ca. 2 cm's tykkelse og læg dem på en plade med bagepapir. Lad sneglene efterhæve lunt i 15 minutter.
Bages nederst i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her