Logo

Kanelsnegle med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær rå
2 dl mælk 0.5%
75 g kvark 5+
1 stk æg
1 stk æggehvider
1 tsk salt
2 (200 g) æbler
1 spk. vaniljesukker
 
Mælken lunes, gæren udrøres heri.
Kvarken, ægget og salt blandes i mælken.
Melet blandes i (hold lidt tilbage).
Tilsæt det sidste hvedemel hvis det er nødvendigt.
Dejen skal være smidig, men slippe skålen.
Stilles til hævning i 30 minutter, slås ned, rulles ud til 30x30cm.
Æblerne rives og blandes med kanelsukkeret og vaniljesukkeret, der
fordeles på den udrullede dej.
Dejen rulles sammen om fyldet og skæres i 15 stk sættes på bagepladen.
Husk at låse sneglene ved at sætte dejenden under sneglen.
Pensles med æggehvierene.
Efterhæves 20 minutter.
Bages ved 200°C. i 10-12 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med skinkefyld 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsgryde med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!