200 g margarine 
2 dl mælk 
100 g gær (2 pk) 
2 æg 
1 tsk salt 
2 spsk sukker 
600 g hvedemel 
 
Remonce: 
150 g margarine 
150 g brun farin 
1 tsk kanel 
 
Creme: 
2 æggeblommer 
4 spsk sukker 
4 dl mælk 
2 spsk hvedemel 
2 tsk vaniljesukker
  
Smelt margarine og afkøl den. 
Imens lunes mælken, og gæret udrørers heri. 
Herefter æltes alle ingredienserne godt sammen, og sættes til hævning til dobbelt størrelse i ca. 15 min.
⅓ af dejen rulles ud, så den måler ca. 30x20 cm., passende til bunden af en lille bradepande. 
Pladen skal være ca. 1 cm tyk. 
Lægges over i bradepanden.
Ingredienserne til remonce røres sammen ved lav varme i en gryde. 
Afkøl den let, og smør ca. 4 spsk af remoncen ud på hele fladen i 
bradepanden. 
Det skal bare være et tyndt lag.
Cremen koges op i en gryde, og koges et par minutter under kraftig 
piskning, for at få en fyldig konsistens. 
Bredes ud på dej -og remoncefladen i bradepanden.
Den resterende dej rulles ud (ca. 60x20), og den resterende remonce 
smøres ud på hele fladen i et jævnt tyndt lag. 
Rul dejen fra den smalle side, og skær rullen ud i 12 lige store stykker. 
De 12 snegle lægges oven på cremen i bradepanden, og stilles til hævning i 30 min.
Pensles med æg og bages på midterste ovnrille ved 220ºC ca. 15 min.
Efter afkøling pyntes kagen med glasur.