Logo

Kanelstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Det er en god ide at fordoble opskriften da kagen er så lækker at den forsvinder hurtigt.

#
230 g hvedemel
125 g margarine
50 g sukker
1 æg
25 g gær
¼ dl mælk

Fyld:
100 g mørk farin
100 g smør
1 tsk kanel

Glasur:
kogende vand
flormelis
*


Smelt margarinen. Bland hvedemel og sukker.
Rør margarine, mælk og æg sammen rør gæren ud heri.
Bland det tørre med det flydende og ælt dejen godt i gennem.
Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter.
Rør smørret blødt med mørk farin og kanel.
Del dejen i to og rul dem ud til to rektangler.
Fyldet smøres på.

Rulles sammen som en roulade.
Skær en revne i midten, ikke alt for dyb.
Sættes i den midterste ovnrille ved 250 °C i 12 minutter.
Når den er kølet af, kommes glasur på.





Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?