Logo

Kanelstjerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g mandler
4 æggehvider
1/2 tsk salt
300 g flormelis
1 spsk citronsaft
2 tsk kanel
 
Hak mandlerne fint.
Pisk æggehviderne helt stive og bland med salt, citronsaft og flormelis.
Gem en kopfuld af massen.
Gem 50 g mandler.
Bland resten med kanel og æggehvidemasse.
Sæt dejen i køleskab 1 time.
Rul dejen forsigtigt ud.
Stik ud med en stjerneform.
Hver stjerne smøres med lidt æggehvidemasse (det som er gemt i
koppen) og drysses med mandler.
Bages ved 250ºC i ca. 25 min.
Lad stjerne svale af på pladen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kuvertboller med honning og citrontimianBag disse skønne kuvertbrød i en bradepande eller springform, så de hænger sammen. Det er...
• Blommetærte med friske hasselnødder og fromage fraisNavnet siger det hele: lækker, lækker dessert. Tæften her med blommer, hasselnødder og...
• Majs og bacon muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærrand med mandelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os