Logo

Kanelstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

250 g hvedemel
125 g margarine
50 g sukker
25 g gær
1 æg
1/4 dl mælk

Remounce:
100 g brun sukker
100 g margarine
1 tsk kanel

Pynt:
Sammenpisket æg
mandler
glasur

Bland dejen. Del den i 2 portioner. Rul hver portion ud i 20 cm x 35 cm. Smør remouncen på den midterste 3. del på langs af dejpladen. Rul sammen (som ved en roulade) og klem rullen flad (2 cm). Skær en rille langs midten (ikke helt ud til begge ender og ikke helt igennem). Kagen hæver til dobbelt størrelse inden den pensles med sammenpisket æg og drysses med mandler. Bages ved 230° på miderste rille i 12 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddebrødTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid, i alt: ca. 1¼ time. Bagetid: 25 min. Fryseegnet....
• Daddel-nøddekage - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Party sundae cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nytårs-islagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os