Bunde: 
100 g  blødt smør
125 g  sukker (ca. 1 ½ dl)
2 æg
1 dl  mørk sirup
2 tsk  stødt kanel
1 tsk  kardemomme
225 g  hvedemel (ca. 3 ¾ dl)
1 tsk  bagepulver
1 tsk  vaniljesukker
2 dl  mælk
 
Creme: 
175 g  smør el.  margarine 
100 g  sigtet flormelis 
 saft af 1 citron el 150 g   abrikosmarmelade 
Sirupsbunde: 
Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Kom det ene æg i og pisk 
godt. 
Tilsæt det andet æg og pisk, til blandingen er let og luftig.  
Vend sirup i. 
Bland kanel, kardemomme, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. 
Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med 
mælken. 
Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). 
Bag kagen midt i ovnen. Dæk den evt. med bagepapir efter ca. ½ time, så kagen ikke bliver for mørk. 
Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.
Lagene lægges sammen med smørcreme eller marmelade og dækkes med 
glasur.