Logo

Sirupsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. sødmælk
200 g margarine
300 g sirup
100 g gær
3 tsk anis (kan udelades)
1/2 kg rugmel
ca. 1 kg hvedemel
 
Rør gæren ud i lidt lunken mælk.
Smelt margarinen, hæld resten af mælken og sirup i.
Hæld dette i et stort æltefad , tilsæt hvedemel og ælt dejen.
Sættes til hæving i ca. 1 time.
Læg dejen på et meldrysset bord og tril dejen ud til 25-30 boller.
Sættes på plade og efterhæver.
Bages ved 250ºC i ca. 15-20 minutter.
Bollene smager godt med smør og gedeost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags ÆbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os