Logo

Siruplagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bunde:
100 g blødt smør
125 g sukker (ca. 1 ½ dl)
2 æg
1 dl mørk sirup
2 tsk stødt kanel
1 tsk kardemomme
225 g hvedemel (ca. 3 ¾ dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk

Creme:
175 g smør el. margarine
100 g sigtet flormelis
saft af 1 citron el 150 g abrikosmarmelade

Sirupsbunde:
Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Kom det ene æg i og pisk
godt.
Tilsæt det andet æg og pisk, til blandingen er let og luftig.
Vend sirup i.
Bland kanel, kardemomme, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med
mælken.
Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter).
Bag kagen midt i ovnen. Dæk den evt. med bagepapir efter ca. ½ time, så kagen ikke bliver for mørk.
Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.
Lagene lægges sammen med smørcreme eller marmelade og dækkes med
glasur.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?