3–4 ubehandlede appelsiner 
50 g  svesker uden sten 
5 spsk  flydende honning 
2 æg 
175 g  sukker 
¾ dl flydende margarine 
1 dl skummet- eller minimælk 
175 g hvedemel 
1 tsk bagepulver
 
Vask appelsinerne, skær dem i så tynde og pæne skiver som muligt. 
Fjern eventuelle kerner. Hak sveskerne. 
Fordel appelsinskiver og svesker i en tærteform, beklædt med bagepapir, på 25 centimeter i diameter og hæld honningen over.
Pisk æg og sukker skummende og tykt. 
Tilsæt flydende margarine og mælk. 
Sigt hvedemel og bagepulver i og rør det sammen.
Hæld dejen over frugten i tærteformen.
Sæt kagen i en 180°C varm ovn i ca. 30 minutter. 
Sænk varmen til 160°C og bag kagen færdig, cirka en 1 ¼ time. 
Lad kagen køle lidt og vend den ud på et stort fad. 
Server kagen lun eller kold, eventuelt med lidt yoghurtis til.
Også lækker med flødeskum eller cremefraiche.