Logo

Appelsinkage med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
reven skal af 2 appelsiner
50 g nøddekerner
250 g sukker
saft af 2 appelsiner
250 g hvedemel
3 æg
50 g mørk chokolade
1 tsk bagepulver
Glasur:
150 g flormelis
appelsinsaft

Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Hak chokolade og nøddekerner og bland dem i dejen sammen med hvedemel og
bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 min ved 175°C.
Lad kagen blive kold. Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her