Logo

Appelsinkage med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør
reven skal af 2 appelsiner
50 g nøddekerner
250 g sukker
saft af 2 appelsiner
250 g hvedemel
3 æg
50 g mørk chokolade
1 tsk bagepulver
Glasur:
150 g flormelis
appelsinsaft

Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft. Hak chokolade og nøddekerner og bland dem i dejen sammen med hvedemel og
bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 min ved 175°C.
Lad kagen blive kold. Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pebernødder 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken croissanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RimbobollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med klementinerSødt og friskt bogværk med klementiner, marcipan og nødder. Pizzaerne indeholder kun lidt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!