Logo

Appelsinkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g margarine
1 ½ dl sukker
2 dl hvedemel
1 æg
1 tsk bagepulver
 
¼-1 dl appelsinsaft, afhængig af ønske om appelsinsmag.  
   
Læs Hele fremgangsmåden, INDEN du begynder.
Bland indgredienserne (ikke appelsinsaft).
Smør er sandkageform med margarine og kom dejen i.
Bages: 40-45 min ved 190ºC.
Når kagen er bagt, prikkes den med en gaffel, og appelsinsaften
dryppes over.
 
Tips: Kan bages i en lille tærteform. Det giver en halvering af bagetiden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte med marcipanlågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk citronkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salte Filokiks En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-jordbær-kompot med vaniljeskyrRabarber Jordbær Kompot er en slags grød, som ikke er helt udkogt men heller ikke pureret....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!