Logo

Appelsinkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g margarine
1 1/2 dl sukker
2 dl hvedemel
1 æg
1 tsk bagepulver
 
1/4-1 dl appelsinsaft, afhængig af ønske om appelsinsmag.  
   
Læs Hele fremgangsmåden, INDEN du begynder.
Bland indgredienserne (ikke appelsinsaft).
Smør er sandkageform med margarine og kom dejen i.
Bages: 40-45 min ved 190ºC.
Når kagen er bagt, prikkes den med en gaffel, og appelsinsaften
dryppes over.
 
Tips: Kan bages i en lille tærteform. Det giver en halvering af bagetiden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den dejlige fødselsdagskringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pepita kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os