Logo

Appelsinkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
250 g margarine
250 g sukker
3 æg
1 tsk bagepulver
skallen af 2 appelsiner
Overtræk:
saften af 2 appelsiner
saften af 1 citron
100 g sukker

Ingredienserne til selve kagen blandes og bages i en form ved 150-160°C i ca. 45 minutter.
Saften fra appelsiner og citron samt sukker koges op og hældes over kagen til sidst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddecocktailkager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dajmkage med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PeanutbuttermuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!