Logo

Appelsinkage - Bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
200 g sukker
1 æg
275 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
75 g hasselnøddekerner
2 1/2 dl cremefraiche 18 %
reven skal og saft af en appelsin
75 g rosiner

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i.
Bland hvedemel med natron og bagepulver og rør det i dejen.
Hak nødderne og kom dem i dejen sammen med cremefraiche.
Tilsæt reven appelsinskal, appelsinsaft og rosiner.
Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 25x25 cm og bag kagen 30-40 minutter ved 180°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagels 3En bagel bliver af mange nævnt som et jødisk stykke bagværk, men er i virkeligheden...
• LimepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med kokosDenne kage i bradepande er let og hurtig at lave. Kagen er perfekt til skolen, kontoret,...
• Ananas-fersken trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os