Logo

Appelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekage

150 g margarine
165 g sukker
3 æg
225 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
reven skal af 1 appelsin
saft af ½ appelsin
fintrevet appelsinskal til pynt

lage:
saft af 1 appelsin
2 spsk sukker

Rør margarine og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen (må ikke være kolde). Sigt hvedemel og bagepulver og tilsæt det med de øvrige ingredienser til den rørte masse. Hæld dejen i en smurt, raspdrysset 1 liter bageform. Bages på en bagerist midt i en forvarmet ovn ved 175ºC i 35-45 min. Mens kagen bager, koges appelsinlagen, som hældes over, straks kagen tages ud af ovnen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?