Logo

Chokaladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
75 g margarine
300 g sukker
2 æg
50 g kakao
2 dl mælk eller kærnemælk
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
½ tsk vaniljesukker
Pynt: reven chokolade
Glasur:
200 g flormelis
2 spsk kogende vand.

Margarinen bøldgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og det hele røres til en ensartet masse.
Den hældes i en smurt bradepande.
Bages på ovnens nederste rill ved 200° i ca. 15 min.
Efter afkøling glaseres den med glasuren og drysses med reven chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her