Logo

Chokaladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
75 g margarine
300 g sukker
2 æg
50 g kakao
2 dl mælk eller kærnemælk
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1/2 tsk vaniljesukker
Pynt: reven chokolade
Glasur:
200 g flormelis
2 spsk kogende vand.

Margarinen bøldgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og det hele røres til en ensartet masse.
Den hældes i en smurt bradepande.
Bages på ovnens nederste rill ved 200° i ca. 15 min.
Efter afkøling glaseres den med glasuren og drysses med reven chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte med mandellågI dag skal du lave æbletærte med mandellåg til dessert. Den er bare lækker – og så med en...
• Kouring - KageringEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baklava - BaklawaBaklava eller baklawa er en wienerbrødsagtig dessert lavet at filodej, der fyldes med...
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os