Logo

Choko banan lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 piskefløde
2-3 lagkagebunde
200 g smelte chokolade
1-2 bananer
 
Pisk fløden til flødeskum.
Smelt chokoladen i vandbad til den er helt smeltet.
Bland den smeltede chokolade sammen med flødeskummet.
Skær bananerne ud i små skiver og læg dem på 1 eller 2 bunde (efter hvor mange du bruger) og læg så en sidste bund på og smør den med chokolade-flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Park brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med remonce - glutenfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os