Logo

Choko banan lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 piskefløde
2-3 lagkagebunde
200 g smelte chokolade
1-2 bananer
 
Pisk fløden til flødeskum.
Smelt chokoladen i vandbad til den er helt smeltet.
Bland den smeltede chokolade sammen med flødeskummet.
Skær bananerne ud i små skiver og læg dem på 1 eller 2 bunde (efter hvor mange du bruger) og læg så en sidste bund på og smør den med chokolade-flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleboller med græskarkernerRevet æble og havregryn gør bollerne dejligt saftige. Nyd dem til morgenmad, mellemmåltid...
• Knep-kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amokkas chokobiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage, bagt En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os