Logo

ChokoKage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g blødt smør
500 g sukker
4 æg
450 g hvedemel
50 g kakao
4 tsk bagepulver
4. tsk vaniljesukker
1 1/2 dl yoghurt naturel
21/2 dl kakaomælk
200 g mørk chokolade
Evt. M&M
 
Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer.
Pisk æggene i en ad gangen.
Pisk blandingen til den bliver let og luftig.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen.
Vend det (drysset gemmen en sigte) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og kakaomælk.
Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel dejen deri.
Bag kagen midt i ovnen ca. 1 time og 10 minutter ved 175ºC.
Løft forsigtigt kagen ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret.
Lad kagen køle af på bageristen.
Smelt chokoladen i vandbad og læg det over den færdigbagte kage, læg
evt. M&M ovenpå.
 
Tips: Kagen kan bages dagen i forvejen. Er frysegnet. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søde tærter "pâte brisée"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk surdejs-bagværkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddecitronkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærris - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os