Logo

Chokolade cupcakes til veganere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade cupcakes til veganere

Husk at bruge chokoladeknapper, der er særlig mærkede som veganerkost.

 
12 cupcakes:
275 g hvedemel
4 spsk kakaopulver
1 knsp salt
450 g sukker
100 g usødet æblemos
4 ½ dl koldt vand
2 spsk hvidvinseddike
2 tsk natron
175 g mørke veganerchokoladeknapper
kakaopulver til at drysse med

 
Varm ovnen op til 190°C og læg 12 papirforme i en muffinform.
Sigt mel, kakao, salt, natron og sukker sammen i en stor skål og stil det til side. Rør æblemos, vand og eddike sammen i en anden skål.
Tilsæt mel blandingen og rør, til det er blandet. Fold chokoladeknapper i.
Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.
Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.
Løft papirformene op af formen og lad kagerne køle af på en rist.
Server drysset med kakao.
Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 
Chokolade cupcakes til veganere
Variationer:

 
Chokoladecupcakes med appelsin til veganere
Følg basisopskriften. Tilsæt 1 ½ tsk revet skal fra en usprøjtet appelsin til dejen sammen med chokoladeknapperne.

 
Chokoladecupcakes med hasselnødder til veganere
Følg basisopskriften. Tilsæt 75 g hakkede ristede hasselnødder til dejen sammen med chokoladeknapperne.

 

Chokoladecupcakes med kaffe til veganere

Følg basisopskriften. Tilsæt ½ dl varm kaffe til æblemosblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her