Logo

Chokolade cupcakes til veganere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade cupcakes til veganere

Husk at bruge chokoladeknapper, der er særlig mærkede som veganerkost.

 

12 cupcakes:

275 g hvedemel

4 spsk kakaopulver

1 knsp salt

450 g sukker

100 g usødet æblemos

4 ½ dl koldt vand

2 spsk hvidvinseddike

2 tsk natron

175 g mørke veganerchokoladeknapper

kakaopulver til at drysse med

 

Varm ovnen op til 190°C og læg 12 papirforme i en muffinform.

Sigt mel, kakao, salt, natron og sukker sammen i en stor skål og stil det til side. Rør æblemos, vand og eddike sammen i en anden skål.

Tilsæt mel blandingen og rør, til det er blandet. Fold chokoladeknapper i.

Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Løft papirformene op af formen og lad kagerne køle af på en rist.

Server drysset med kakao.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Chokoladecupcakes med appelsin til veganere

Følg basisopskriften. Tilsæt 1 ½ tsk revet skal fra en usprøjtet appelsin til dejen sammen med chokoladeknapperne.

 

Chokoladecupcakes med hasselnødder til veganere

Følg basisopskriften. Tilsæt 75 g hakkede ristede hasselnødder til dejen sammen med chokoladeknapperne.

 

Chokoladecupcakes med kaffe til veganere

Følg basisopskriften. Tilsæt ½ dl varm kaffe til æblemosblandingen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?