Logo

Chokolade muffins - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

50 g margarine
100 g ATWEL
2 æg
200 g hvedemel
2 spsk kakao
2 tsk bagepulver
2 dl ylette
evt. chokoladespåner eller kokosmel til pynt

Margarine røres godt med æggeblommerne.

Hvedemel, kakao, ATWEL og bagepulver blandes i dejen sammen med ylette. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
Dejen fordeles i parpirsforme. 20 stk

Pyntes evt. med lidt chokoladespåner eller kokosmel.
Bages ved 175ºC i 15-20 min midt i ovnen.
Er fryseegnet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Savarin Kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanske rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RødgrødRødgrød med fløde er vores nationaldessert. Nem dessert til varme dage. Til frugtgrøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os