Logo

Chokolade og hasselnødder cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokolade og hasselnødder cupcakes

med chokolade og hasselnødde-smørepålæg. Børn og voksne elsker chokolade- og hasselnøddesmørepålæg (fx Nutella) på friskbagt franskbrød som morgenmad eller mellemmåltid. Disse luftige kager vil være en stor succes til enhver børnefødselsdag eller som en lækker dessert til hele familien.

 

18 cupcakes:

250 g hvedemel

2 tsk bagepulver

125 g smør ved stuetemperatur

100 g sukker

3 æg

400 g Nutella (eller andet chokolade-­og hasselnøddesmørepålæg)

ca. ½ dl mælk

65 g ristede, malede hasselnødder eller hele hasselnødder til pynt (kan udelades)

 

A. Varm ovnen op til 180°C.

Bland mel og bagepulver, og stil det til side.

 

B. Rør smør og sukker cremet og luftigt.

Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt efter hvert af dem.

Tilsæt halvdelen af Nutellaen og rør, til den er helt absorberet.

Tilsæt melblandingen skiftevis med mælk, og rør grundigt mellem hver tilsætning.

 

C. Fyld papirformene ca. ⅔ op med dej, og bag kagerne i 20-25 minutter, eller til en tandstikker, stukket ind i midten, kommer ud uden dej.

Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.

 

D. Smør godt med Nutella på de kolde kager.

Drys med malede hassel­nødder eller læg en hel eller en halv hasselnød på toppen af hver kage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her