Logo

Chokolade-rødbedekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl kakao
4 dl hvedemel
41/2 dl rørsukker
2 dl majsolie
250 g rødbede
5 æg
2 spsk polenta (majsmel)
3 tsk bagepulver
1/4 tsk salt

Pak ca. 300 g rødbeder i alufolie.
Bag dem ca. 1 1/2 time ved 180°C til de er møre.
Pak ud og skræl dem.
Sigt kakao, hvedemel, bagepulver og salt ned i sukkeret.
Rør olie, æg, polenta og rødbeder i.
Hæld blandingen i en smurt, meldrysset form og bag kagen ca 50 min.
Tips: Dejen kan krydres med vanilje eller ingefær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stjernekagen En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HverdagsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Trylledej - Kan IKKE spisesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød omelet med kumquats, korender og rosa peber iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os