Logo

Chokolade småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

115 g blødgjort smør
70 g melis
70 g mørk farin
1 æg
¼ tsk vanilje essens
140 g hvedemel
¼ tsk salt
¼ tsk tvekulsort natron
175 g chokoladespåner
 
Tænd ovnen på 190°C.
Pisk smør med begge slags sukker i en skål, til du har en cremet masse.
Slå ægget ud i skålen og pisk sammen med sukkerblandingen, til den er glat. Derefter tilsættes vanilje essens.
Kom hvedemel, salt og natron i blandingen lidt efter lidt.
Rør til det hele er blandet godt sammen.
Kom chokoladespånerne i og rør til de er fordelt i dejen.
Lægges i små klatter på en bageplade med stort mellemrum.
Bag kagerne i 10-12 minutter til de er gyldenbrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her