1 pakke flødeost
¾ dl sukker
1 æg
1 knsp salt
200 g flødechokolade fx. Marabou
7 ½ dl hvedemel
5 dl sukker
1 ½ dl cacao
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
5 dl vand
1 ½ dl olie
2 spsk hvid eddike
2 tsk vaniljeessens
400 g chokolade i stykker
Rør flødeost, sukker, æg og salt godt sammen til det er blødt.
Rør de 200 g chokoladestykker i og sæt tilside.
Forvarm ovnen til 200°C.
Kom papirforme i muffinformen.
Bland hvedemel, sukker, cacao, bagepulver og salt i en stor skål.
Tilsæt vand, olie, eddike og vanilje og pisk i 2 minutter.
Fyld dejen ⅔ op i muffinformene.
Kom 1 spsk af den første blanding over hver kage.
Bag i 20-25 min.
Kom chokoladestykker over når de tages ud.