Logo

Chokoladebidder med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g smør
225 g sukker
2 æg
75 g hvedemel
1 1/2 tsk vaniljesukker
40 g hasselnødder
Glasur:
200 g flormelis
1/2 dl spilkogende vand
Pynt:
40 g hasselnødder

Smør og sukker røres let og luftigt, og æggene røres i ét ad gangen. Bland hvedemel, kakao og vaniljesukker med de hakkede nødder og rør det godt rundt i dejen.
Smør en lille bradepande (15x20cm) og bred dejen ud heri.
Bag kagen på næstnederste rille ved 175°C i ca 25 min.
Lad kagen køle lidt af inden den tages ud af formen for at afkøle på en bagerist.
Skær kagen i passende stykker og overtræk den med glasuren.
Pynt med hakkede nødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Morgenboller groveBegynd dagen med friskbagte, varme og fiberrige morgenboller. Bollerne smager godt og er...
• Chokoladekage, verdens bedsteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekrans fra HaderslevEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os