Logo

Chokoladebiscuit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
4 dl mandler
4 dl flormelis
2 æggehvider
125 g mørk chokolade
Smørcreme:
100 g smør
ca 1 dl flormelis
1 æggeblomme
2 spsk kakao
1/2 tsk pulverkaffe

Skold, smut og mal mandlerne og bland dem med flormelis.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem i mandelbalndingen.
Sæt dejen klatvis på en plade med bagepapir med hjælp af et par skeer.
Bages ved 200°C på midterste rille i ca 10 min, til de er blevet lysebrune.
Løsn dem forsigtigt fra pladen, inden de er kolde.
Lad dem køle helt på en rist.
Rør alle ingredienserne til smørcremen sammen.
Læg cremen i små toppe på mandelkagerne.
Smelt chokoladen i vandbad over svag varme.
Dyp kagerne i chokoladen eller hæld den forsigtigt over.
Lad kagerne blive kolde inden de serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marcipanroser og marcipanbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade cookies 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Müsli GrovbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Malteser semi-freddoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os