Logo

Chokoladebiscuiter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl mandler
4 dl flormelis
2 æggehvider
125 g mørk chokolade

Creme:
100 g smør eller margarine
1 dl flormelis
1 æggeblomme
2 spsk kakao
1/2 tsk pulverkaffe

Skold, smut og mal mandlerne og bland dem med flormelis.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem i mandelblandingen.
Sæt dejen klatvis på en plade med bagepapir med hjælp af et par skeer.
Bages ved 200°C i ca. 10 minutter, til de er blevet lysebrune.
Løsn dem forsigtigt fra pladen, inden de er helt kolde.
Lad dem køle helt på en rist.
Rør alle ingredienserne til smørcremen sammen.
Læg cremen i små toppe på mandelkagerne.
Smelt chokoladen i vandbad over svag varme.
Dyp kagerne i chokoladen eller hæld dem forsigtigt over.
Lad kagerne blive kolde, inden de serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Apfelstrudel - berømt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkagebunde uden ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller med chokolade og sirupDisse boller med chokolade og sirup er søde og lækre. Bollerne er perfekte som en lækker...
• American pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os