Logo

Chokoladecookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

185 g hvedemel
90 g cacaopulver
345 g farin
180 g smør
3 æg, sammenpiskede
175 g mørke chokoladeknapper
90 g hvide chokoladeknapper

Ovnen forvarmes til 180°C.
Smør 2 bageplader og læg bagepapir på dem.
Sigt hvedemel og cacao i en skål.
Tilsæt farin.
Rør smør og mørk chokolade sammen i en gryde for svag varme, til det er smeltet.
Hæld det i melet og rør det hele sammen.
Rør alle chokolade i.
Rul små kugler med 2 strøgne spsk pr. kugle.
Læg dem på bagepladerne med god indbydes afstand og tryk dem lidt flade.
Bages i 12 min.
Lad dem stå i 5 min., hvorefter de afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her