Logo

Chokoladecookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
185 g hvedemel
90 g cacaopulver
345 g farin
180 g smør
3 æg, sammenpiskede
175 g mørke chokoladeknapper
90 g hvide chokoladeknapper

Ovnen forvarmes til 180°C.
Smør 2 bageplader og læg bagepapir på dem.
Sigt hvedemel og cacao i en skål.
Tilsæt farin.
Rør smør og mørk chokolade sammen i en gryde for svag varme, til det er smeltet.
Hæld det i melet og rør det hele sammen.
Rør alle chokolade i.
Rul små kugler med 2 strøgne spsk pr. kugle.
Læg dem på bagepladerne med god indbydes afstand og tryk dem lidt flade.
Bages i 12 min.
Lad dem stå i 5 min., hvorefter de afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TrekornsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffekage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis - uden æggeblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os