Logo

Chokoladecookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
185 g hvedemel
90 g cacaopulver
345 g farin
180 g smør
3 æg, sammenpiskede
175 g mørke chokoladeknapper
90 g hvide chokoladeknapper

Ovnen forvarmes til 180°C.
Smør 2 bageplader og læg bagepapir på dem.
Sigt hvedemel og cacao i en skål.
Tilsæt farin.
Rør smør og mørk chokolade sammen i en gryde for svag varme, til det er smeltet.
Hæld det i melet og rør det hele sammen.
Rør alle chokolade i.
Rul små kugler med 2 strøgne spsk pr. kugle.
Læg dem på bagepladerne med god indbydes afstand og tryk dem lidt flade.
Bages i 12 min.
Lad dem stå i 5 min., hvorefter de afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fynske klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigteflutes3-4 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt...
• Frisk frugt i sukkerlage med limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!