Logo

Chokoladehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
1,5 dl mælk
1 æg
½ tsk salt
1 tsk sukker
50 g gær
7 dl hvedemel
200 g chokolade

Smørret smeltes og hældes i røreskålen.
Mælk, æg, salt og sukker kommes i.
Gæren smuldres og røres i, og melet kommes i lidt efter lidt.
Dejen æltes og deles i to, og hver del rulles ud til en cirkel, der deles i otte trekanter.
Der lægges et stykke chokolade på hver trekant, der bagefter rulles sammen mod spidsen.
Hornene hæver på en plade i ca. 20 minutter og bages ved 225ºC i 12-15 minutter.
Når hornene er kølet af, skal de pyntes med glasur af flormelis rørt op med vand.
Hornene kan med fordel lunes før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her