Logo

Chokoladehjerter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdej:
3 dl hvedemel
150 g smør
1 knivspids salt
1 æggeblomme
 
Fyld:
75 g kværnede mandler
2 små æg
1/2 dl sukker
1/2 dl fløde
1 spsk hvedemel
 
Pynt:
chokolade
mandelflager
 
Hak hvedemel, smør og salt sammen til en grynet masse.
Saml dejen med æggeblommen.
Tryk dejen ud i små hjerteforme.
Rør fyldet sammen fordel det på formene.
Sæt dem i en 200ºC varm ovn i ca. 20 min, til de har fået pæn farve.
Lad dem køle af.
Smelt chokoladen og smør den på kagerne.
Pynt med mandelflager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomater tomater tomaterDet er især sidst på sommeren, når tomaterne har fået masser af sol, at de smager af...
• JulenissekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Verdens bedste Gulerodskage med glasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniliesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os