Logo

Chokoladehjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g honning
250 g sukker
125 g smør eller margarine
2 æg
30 g sukat
30 g pomeransskal
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt nelliker
1 kg hvedemel
1 ½ spsk bagepulver
 
Desuden:
200 g overtrækschokolade
20 g palmin
 
Smelt honning, sukker og smør i en gryde.
Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle lidt.
Pisk de hele æg i.
Hak sukat og pomeransskal meget fint.
Kom det i dejen med krydderierne.
Sigt melet med bagepulver og hæld det i dejen, der æltes godt sammen.
Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik den ud med en lille hjerteform.
Sæt kagerne på bageplade og bag dem i en varm ovn ved 220ºC i ca. 15 min.
Lad hjerterne afkøle på en bagerist.
Smelt chokolade og palmin over vandbad.
Hæld chokoladeglasuren over hjerterne og lad dem afkøle helt.
Hjerterne må ikke lægges i kasser, før chokoladen er helt tør.
De skal opbevares køligt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 10.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?