Logo

Chokoladekage - Den tunge og gode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Dette er tæt på en ganache. Smager herligt. En særlig god kage


#

500 g chokolade mørk, fx Valhrona Manjari (64%)
400 g smør, dansk økologisk.
10 æg (små)
1 spsk hvedemel
5 appelsiner
7 dl kaffe (stærk)
750 g sukker
*

 
Smelt chokolade og smør i vandbad.
Riv skal fra en appelsin, fint med rivejern.
Kog appelsinsaft fra alle appelsiner og kaffe med sukker.
Koges til sirup.
Den smeltede chokolademasse hældes i røremaskine.
Røres forsigtigt med hvedemel, tilsæt appelsinskal.
Tilsæt et æg af gangen.
Hældes i smurt form med bagepapir.
Bages ved 170ºC i ca. 35 minutter.

 
Tips: Chokolade kan også være Callebaut den mørke (ca.57%)





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtkage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Royal Dessertkage Kagen kan fryses eller gemmes i kagedåse
• FlødeostekageDen legendariske ostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os