Logo

Chokoladekage - dessertkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

rigtig lækker og let at lave
200 g mørk kogechokolade
5 æg
150 g smør
300 g sukker
100 g hvedemel
evt lidt Vanila
 
Smør og chokolade smeltes i vandbad (eller mikroovn).
Æg, sukker og hvedemel blandes godt og chokolademassen hældes i.
Hældes i smurt meldrysset form og bages i 200°C varm ovn i  ½ time (ikke længere, kagen skal være fugtig og blød indvændig.)
Tips: en rigtig god dessertkage hvis man servere den lunken med en kugle vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her