Logo

Chokoladekage - dessertkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
rigtig lækker og let at lave
200 g mørk kogechokolade
5 æg
150 g smør
300 g sukker
100 g hvedemel
evt lidt Vanila
 
Smør og chokolade smeltes i vandbad (eller mikroovn).
Æg, sukker og hvedemel blandes godt og chokolademassen hældes i.
Hældes i smurt meldrysset form og bages i 200°C varm ovn i  ½ time (ikke længere, kagen skal være fugtig og blød indvændig.)
Tips: en rigtig god dessertkage hvis man servere den lunken med en kugle vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Filone brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomsnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsbrød med rug1 brød. Tilberedningstid: ca. 20 min. Trække- og hævetid: 3½ time. Bagetid: 1 time....
• Dessert PrémisseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!