Logo

Chokoladekage - måske verdens bedste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g margarine
3 æg
4 kopper sukker
4 5 kopper hvedemel
1 5 tsk natron
1 5 tsk bagepulver
1 5 tsk vaniljepulver
2 5 kopper kærnemælk
4-5 spsk cacao (rigtig cacao, ikke Nesquick eller lign.)
 
Bland margarine og sukker sammen i en skål.
Tilsæt æg, natron, bagepulver, vaniljesukker, halvdelen af melet og kærnemælken. Der røres godt rundt.
Tilsæt herefter resten af melet mens der røres rundt.
(Det kan være en ide at tilpasse mængden af hvedemel, da mindre hvedemel vil gøre kagen mere fugtig/fedtet - alt efter hvordan man bedst kan lide denne type kager)
Cacaopulveret tilsættes til sidst.
Dejen hældes op i et par bageforme eller en bradepande og bages i ovnen ved 180°C i ca. 40 min. (alt efter hvilken form man benytter).
Kagen er færdig når man kan stikke en kniv i den uden at der sidder dej på kniven bagefter.


Tips: Kagen smager af mest når den er kold, men kan også spises lun til fx. is.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Påskekage i springform - KoldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ForårslagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rundt familiebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med mandler og marengslåg 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os