Logo

Chokoladekage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kage

Dej:
100g hvedemel
2 spsk kakao
4 æg
150 g sukker

Fyld:
1/4 l piskefløde
100 g god chokolade

Begynd med fyldet.
Varm fløde og hakket chokolade op til kogepunktet og rør i dette i ca. 4 min.
Sæt i køleskab i 4 timer Pisk fyldet til en slags tungt flødeskum.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne lette og lysegule med halvdelen af sukkeret.Pisk hviderne stive og dernæst seje med resten af sukkeret. Vend hvedemel og kakao, der sigtes, i æggeblommemassen og fold til sidst æggehviderne i. Fordeles med sprøjtetylle på bageplade til 48 små cirkler med kupel.
Bages ved 190ºC i forvarmetovn i 1o-12 min., til de er gennembagte. Køler af på bagerist og lægges sammen to og to omkring chokoladecremen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peach PieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller, nemmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os