Logo

Chokoladekage i Mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 æg
1 1/2 dl sukker
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 dl kakao
1 spsk vaniljesukker
1/2 dl sødmælk
75 g margarine
Evt. glasur af 1 1/2 dl flormelis

Denne opskrift er baseret på mikroovn med effekt på 1000W.
Smelt margarinen i en lille skål på fuld effekt i 1/2 min.
Pisk æg og sukker i en skål. Bland hvedemel, bagepulver, kakao, og vaniljesuker i.
Tilsæt det smeltde margarine og mælken.
Læg et stykke bage- eller smørrebrødspapir i bunden af et rundt form med lige kanter ca. 22 cm. i diameter.
Hæld dejen i. Tilberedes uden låg på effekttrin 4 i 4 min.
Drej fadet hvis ovnen er uden drejelig tallerken. og fortsæt tilberedningen på fuld effekt i 2 min.
Tag kagen ud af formen når den er afkølet og fjern papiret.
Overtræk evt. kagen med glasur.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananmuffins 2Disse muffins med banan smager dejligt, dog bedst når de lige er kommet ud af ovnen og...
• Luksus boller 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os