Logo

Chokoladekage i bradepande med chokoladestykker og nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g margarine
400 g sukker
6 æg
450 g hvedemel
2 tsk bagepulver
5 spsk kakao
100 g grofthakket chokolade
100 g hakkede hasselnøddekerner
2 dl ymer
 
Margarine og sukker røres blødt.
Æggene røres i, ét ad gangen.
Melet blandes med bagepulver, kakao, chokolade og nødder.
Hvedemel og ymer vendes i dejen.
Dejen hældes i en smurt bradepande (ca. 20x30)
Bages ca. 50 minutter ved 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her