Logo

Chokoladekage i bradepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kager

Dej:
175 g smør eller margarine
1 dl vand
20 g kakao
250 g sukker (3 dl)
240 g hvedemel (4 dl)
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk vaniljesukker
1 dl cremefraiche eller ymer
2 æg
smør eller margarine til bradepande eller bagepapir

Chokoladeglasur:
75 g smør/margarine
20 g kakao
1 spsk mælk
150 g flormelis
1 tsk vaniljesukker

Til pynt: 50 g hakkede nødder

1) Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 min. - lad det køle af.
2) Rør derefter sukker, hvedemel, bagepulver, salt, vaniljesukker, cremefraiche eller ymer og æg i.
3) Hæld dejen i en velsmurt eller beklædt bradepande - ca. 20x30 cm.
4) Bages i en 200° varm ovn i ca. 25 min.
5) Imens laves glasuren - Bland fedtstof, kakao og mælk i en gryde. Lad det koge op og tag gryden fra varmen.
6) Bland flormelis og vaniljesukker i under kraftig omrøring.
7) Bred glasuren ud over kagen, når den er færdigbagt, og drys nødder over.
8) Lad kagen køle af og skær den i passende stor stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her