Logo

Chokoladekage med 3 slags chokolader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g mørk chokolade
125 g lys chokolade
125 g hvid chokolade hakket i mindre stykker
240 g smør
110 g sukker
1 dl æggeblommer
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 ¾ dl æggehvider

Smelt den mørke og den lyse chokolade i et vandbad sammen med smørret.
Pisk sukker og æggeblommer hvidt (ca. 10 min).
Vend hvedemel og bagepulver sammen og vend forsigtigt det hele sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst.
Fyld dejen i en springform og fordel den hvide chokolade i dejen.
Sæt formen i en varm ovn, 180°C, i 45 minutter.
Server kagen lun eller kold.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?