Logo

Chokoladekage med 3 slags chokolader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g mørk chokolade
125 g lys chokolade
125 g hvid chokolade hakket i mindre stykker
240 g smør
110 g sukker
1 dl æggeblommer
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 ¾ dl æggehvider

Smelt den mørke og den lyse chokolade i et vandbad sammen med smørret.
Pisk sukker og æggeblommer hvidt (ca. 10 min).
Vend hvedemel og bagepulver sammen og vend forsigtigt det hele sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst.
Fyld dejen i en springform og fordel den hvide chokolade i dejen.
Sæt formen i en varm ovn, 180°C, i 45 minutter.
Server kagen lun eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her