Logo

Chokoladekage med 3 slags chokolader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g mørk chokolade
125 g lys chokolade
125 g hvid chokolade hakket i mindre stykker
240 g smør
110 g sukker
1 dl æggeblommer
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 3/4 dl æggehvider

Smelt den mørke og den lyse chokolade i et vandbad sammen med smørret.
Pisk sukker og æggeblommer hvidt (ca. 10 min).
Vend hvedemel og bagepulver sammen og vend forsigtigt det hele sammen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i til sidst.
Fyld dejen i en springform og fordel den hvide chokolade i dejen.
Sæt formen i en varm ovn, 180°C, i 45 minutter.
Server kagen lun eller kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladecroissanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem rouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cognacdrøm En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærtimbale med sirupflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os