Logo

Chokoladekage med cashewnødder, kokos og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g coshew- eller macadamianødder
200 g smør (rumtemperatur)
200 g rørsukker
1 økologisk appelsin, revet skal og fileter af
50 g kokosmel
200 g æg, (4 æg), letpiskede (rumtemperatur)
40 g kakao
evt. lidt kokosflager (20 g) ellers kokosmel

Smør en kageform på ca. 22 cm i diameter, og drys med hvedemel eller majsgryn (polenta).
Hak halvdelen af nødderne fint, den anden halvdel groft.
Pisk smør, sukker, appelsinskal, kokosmel og de finthakkede nødder cremet.
Tilsæt de piskede æg lidt ad gangen - dejen skal samle sig hver gang.vend til sidst kakaopulver i. Fileter appelsinen, og vend forsigtigt fileterne i massen.
Kom dejen i kageformen.
Drys med de grofthakkede nødder og kokosflager (eller kokosmel), og bag kagen ved 175ºC i ca. 35-40 min.
Tjek den, og bag den evt. lidt længere tid.
Lad kagen afkøle inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors idiotsikre bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Påskekage med safran og ananassalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forårsmuffins med nælder eller skvalderkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os